Gebakjes

Onze gebakjes zijn huisgemaakt. Assemblies, cakes, desserts en andere specialiteiten zullen u verrassen!

Huis gemaakt gebakjes

Om u een toetje te bieden op het hoogtepunt van uw evenement, luisteren we naar u om de banketbakkerij te creëren die het dichtst bij uw wensen ligt.

Wedding cakes

Wij staan ??tot uw beschikking voor de productie van het geassembleerde taart van uw dromen.

  1. Kies de vorm: piramide van cirkels, vierkanten of harten, trap, platte cake, origineel (koets, fakkel, missaal, lam, gondel, savanne, etc.),
  2. Kies het type: taarten, Beiers, mousse, ijs, kool …
  3. Kies de smaak (en): aardbei, chocolade, passievrucht, crème fraîche, meringue, amandelpasta, speculoos, karamel met gezouten boter, etc.
  4. Leg ons de gewenste inrichting en kaft uit: sober, kitsch, bloemen, kleuren, beeldje, …

Buffet dGevarieerd dessertbuffet

Chocolade-eclairs; taarten: rijst, custard, kersen en ander fruit afhankelijk van het seizoen; soezen gevuld met botercrème; individuele mokka-cake; religieus; kegels met banketbakkersroom, Javaans;… Het banketbuffet is duurder omdat we veel meer voorbereiding moeten maken (verschillende soorten cremes, biscuitgebakjes, suikers, chocolaatjes en karamel). Een deel van het gebaksbuffet kan in de eetkamer worden gepresenteerd om te profiteren van het effect “aankomst van het geassembleerde stuk”

Croque en bouche

De “croque en bouche” zit tijdens je evenement vast met karamel of chocolade. Het is een grote klassieker in bruiloft gebak. Het is een piramide van trekjes gevuld met chocolade of vanillecrème.

Dessert op het bord

Uiteraard maken we ook desserts op het bord!

Andere desserts

In gebak, zoals in koken, zijn we erg creatief. Vraag ons gerust naar originele creaties rond het thema van uw evenement! Of het nu gaat om een ??doop, een communie, een seculier feest, een verjaardag of een ander evenement, La Cense de Lalouette heeft altijd een geschikte taart voor jou!