Bruiloften

Leve een uitzonderlijke huwelijk

Onvergetelijk huwelijk

Of je een ceremonie in de tuin wilt organiseren, je deelnemers verrassen of een gek idee opstellen, gaan we met je mee zodat alles mogelijk is.

Een aangename ploeg

Onze medewerkers zijn volledig gericht op het succes van uw huwelijk. We zetten een punt van eer aan het perfecte succes hiervan.

Verrast met een lekere maaltijd

Van oorspronkelijke apero tot personaliseerde dessert, vertel ons wat jij houdt ervan en we creëren een menu geïnspireerd door jou.
Als je van verrassingen houdt, laat ons je verleiden door ons “ontdekt menu: een buitengewoon menu dat je zult ontdekken op de dag van je huwelijk.

Un repas digne d’un restaurant étoilé
Arrivée avec lancer de confettis
Arrivée avec lancer de confettis

Een uitzonderlijke aankomst

In de Morgan van de Cense de Lalouette, in een koets of in uw droomvoertuig, denken we samen om uw komst uitzonderlijk te maken!

Momenten van vreugde

Springkasteel, foto projectie, disc jockey met ongelooflijk lightshow? Je verbeelding moet geen limiet hebben, want we zullen er zijn om de activiteiten waar je van droomt te vervoeren.

Volledige privatisering voor een uitzonderlijke dag

Voor huwelijken privatiseren we de Cense de Lalouette, een oude postrelais die bestaat uit zes zalen, een tuin, een plek en buitengewoonte binnenruimte. Stenen, hout en een pond geven het een uniek karakter van authenticiteit en charme. Een plek die ongewoon is voor je grote dag.