Business evenementen

Een prachtig kader en een warm team ten dienste van de creatie van uw professioneel evenementen.

Leve een uitzonderlijke business evenement

Vergaderen in een uitzonderlijke kader met een houten brand in de hemel, een zakenfeest vieren met dansen, we zullen naar u luisteren en de juiste oplossing bestuderen.

Doe uw eigen taken we zullen voor de rest zorgen

Specialist evenementen, ons team zal zich in vier gesneden voor het perfecte succes van uw evenement. Dj, servers, koks, manager, allemaal wilt uw tevredenheid en van uw gasten!

Een uitzonderlijke maaltijd

Een originele cocktail, een grillad midden in de winter, een vier buitengewone dienstmenu? Van het verrassende aperitief tot het personaliseerd dessert, vertel ons wat u wilt en we creëren een menu geïnspireerd door uw bedrijf.

Als je van verrassingen houdt, laat je ons “ontdekt” menu proeven, een buitengewoon menu dat u ontdekt op de dag van uw evenement.

Maak momenten van vreugde

Springkasteel, foto projectie, disc jockey met ongelooflijk lightshow? Je verbeelding moet geen limiet hebben, want we zullen er zijn om de activiteiten waar je van droomt te vervoeren.

Een uitzonderlijke multimodulaire kader

Of je nu 10 of 200 bent, de Cense de Lalouette is een uitzonderlijk gebouw dat bestaat uit zes zalen, een tuin, twee gastenhuizen en een prachtige binnenruimte. Stenen, hout en een pond geven het een uniek karakter van authenticiteit en charme. Een plek die ongewoon is voor je grote dag.