Gaat u trouwen en bent u op zoek naar DE zaal van uw dromen…
Wil u de smaakpapillen van uw gasten bevredigen…
En verlangt u naar een onvergetelijk sfeer?

Salle de mariage Balthazar Cense de Lalouette près de Mons, Valenciennes, Péruwelz, Tournai, Ath et Saint-Amand
Trouwzaal Balthazar

Welke diensten stellen wij u voor?

De Cense de Lalouette stelt u de all-in organisatie van uw huwelijk voor:

  • Een uitzonderlijke plek met zes zalen waar er plaats is voor maximaal 230 personen (zittend aan ronde tafels met dansvloer), een tuin en een binnenplaats. Wij reserveren het etablissement: slechts één huwelijk tegelijk. De Cense bevindt zich op de as Bergen – Doornik, vlak bij Valenciennes en Saint-Amand in de buurt van de autosnelweg en er is een parking.
  • Een gastronomische traiteurdienst: onze chef Martial Moins en zijn team stellen u buffetten voor, bediening aan tafel, pièces montées, …
  • Professionele dj’s en geluidsinstallatie: u kan onze dj’s voor de D-Day ontmoeten om met hen mee te bepalen welke sfeer u wilt voor uw huwelijk.
  • Een ceremoniemeester die de dirigent van de dag wordt en die u een perfecte organisatie garandeert zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de details.
  • Een uniek concept: de Generale Huwelijksrepetitie. U heeft de kans een huwelijk in de Cense de Lalouette bij te wonen als gast. Zo kan u makkelijker de juiste keuzes maken voor de receptie van uw keuze.

Wij bieden dus een totaalaanpak voor uw evenement en nemen uw wensen ter harte.

Welk budget moet ik voorzien voor mijn huwelijk?

Het budget van uw huwelijk kan variëren naargelang verschillende criteria:

  • De keuze van de periode: de populairste periode om een huwelijk te organiseren is tussen mei en september. Voor of na die periode zult u genieten van gunstigere tarieven.
  • De dag is ook belangrijk: iedereen wil op zaterdag trouwen, maar heeft u al eens nagedacht over een vrijdag? Dat is ook een optie bij ons, vooral in de schoolvakanties, en dat vertaalt zich in een lagere rekening.
  • Het uur van aankomst: uw huwelijk begint om 12 uur ‘s middags of om 16 uur, dat zal een invloed hebben op de kostprijs van de traiteur.
  • Het aantal gasten en de verdeling (genodigden voor de huwelijksreceptie, voor ‘s middags, voor ‘s avonds). Om u een idee te geven, u moet tussen de € 70 en € 130 per gast rekenen.
  • Vraag ons advies naargelang uw budget en wij stellen u een formule voor die zo goed mogelijk beantwoordt aan uw verwachtingen. Onze prijsopgaven zijn gedetailleerd per post. De personeelskosten zitten in de prijzen inbegrepen en we vragen geen toeslag voor extra uren, dus geen onaangename verrassingen na uw evenement.

Interesse? Vraag een bezoek van ons etablissement aan en wij bezorgen u een prijsopgave meteen na uw bezoek.

 

Voor meer huwelijksadvies kan u terecht bij onze partner Mariage.be

De Cense de Lalouette ligt tussen Bergen en Doornik; vlak bij Valenciennes, Saint-Amand en Maubeuge in Frankrijk.