De Cense de Lalouette, een voormalig poststation, in de XVIIIe eeuw gebouwd door de Spanjaarden, werd vanaf de jaren 50 ingericht met banketzalen.

Sinds 2008 renoveert het bedrijf Efferves’Cense de gebouwen van de Cense de Lalouette voor de exclusieve organisatie van private en professionele evenementen.

Een infrastructuur aangepast aan uw noden

U kan kiezen uit zes zalen voor de organisatie van uw private of professionele evenementen.

De binnenplaats van Cense de Lalouette is geplaveid met oude kasseien en opgeluisterd met een vijver. Dat geeft de plek een unieke authentieke en charmante uitstraling. Deze plek geeft uw receptie dat tikkeltje extra. Als het mooi weer is, kan u hier uw cocktailparty’s of huwelijksrecepties houden.

La cour intérieure
Binnenplaats

 

De grote tuin achter de Cense biedt talrijke mogelijkheden om uw gasten te ontvangen. De plek ligt gedeeltelijk in de schaduw en is daardoor ideaal voor uw huwelijksrecepties en andere aperitiefgelegenheden. Er is ook plaats voor grote tenten, springkastelen, enz.

Le jardin, sonorisé est fortement apprécié pour les vins d'honneur et autres garden parties
Boomrijke tuin van de Cense de Lalouette

Aan weerskanten van de Cense de Lalouette vindt u een grote private parking.

Deux parking sont à votre disposition à la Cense de Lalouette
Parking van de Cense de Lalouette

Traiteurdienst

Onze traiteurdienst biedt u talrijke gerechten die uw smaakpapillen in verrukking zullen brengen, dit voor banketten van meer dan tweehonderd personen.